Renova

Onderhoud MINI Renova.

Inspectie en Onderhoud

BANDENWISSEL- EN OPSLAGSERVICE.

Als je banden toe zijn aan vervanging, breng je je MINI langs bij Renova. Onze monteurs kunnen je adviseren en je banden snel en vakkundig verwisselen. Ook als je winter- of zomerbanden vervangen moeten worden, zit je bij Renova goed. De set die je dat seizoen niet gebruikt kan worden opgeslagen, zodat die thuis niet in de weg staat. Voor het wisselen van de wielen van je MINI maak je eenvoudig een afspraak.

Service Service

SERVICE VOOR JOU

JIJ RIJDT. WIJ ZORGEN VOOR DE REST.

MINI Service houdt niet alleen je MINI fit. Jou als MINI rijder biedt het optimale vrijheid, veiligheid en transparantie. Inspectie- en onderhoudskosten kun je heel goed in de gaten houden, want je MINI weet precies wanneer hij naar de werkplaats moet. Je beschermengel is trouwens al ingebouwd: in heel Europa mobiliteitsgarantie en gratis hulp bij pech

tlc tlc
Tender Loving Care.

TLC is een liefdevolle MINI Service. Daarmee hoef je je over onderhoudskosten geen zorgen meer te maken. Je kunt je onderhoud inkopen, vooraf en voor een vast, laag bedrag. Zodat je onbezorgd van het rijden kunt genieten. Met TLC is het onderhoud van je MINI voor de komende 5 jaar of 80.000 km voor slechts € 599,- goed geregeld.

VOORDELEN VOOR JOU:

 

Onderhoud voor één vaste, lage prijs vooraf

Geen prijsverhogingen of indexaties

Exact te budgetteren kosten

Gekwalificeerde MINI technici werken aan je MINI

Er worden uitsluitend originele MINI onderdelen gebruikt

Overdraagbaar op de volgende eigenaar. Dat heeft een gunstige invloed op het waardebehoud van je MINI.

  

TLC OMVAT:

·         Onderhoud volgens MINI richtlijnen

·         Motorolie verversen

·         Oliefilter vervangen

·         Luchtfilter(s) vervangen

·         Interieurfilter(s)

·         Brandstoffilter(s)

·         Bougies

·         Remvloeistof

MINI MOBILE CARE

pechhulp pechhulp

PECHHULP IN MINI STIJL.

Elke MINI heeft recht op exclusieve pechhulp. Met MINI MOBILE CARE word je bij pech, overal in Europa, direct geholpen. 24/ 7, 365 dagen per jaar. Een geruststellende gedachte. Voor MINI's tot 5 jaar oud is deze service standaard. Als jouw MINI tussen de 5 en 10 jaar oud is, kost MINI EXTENDED MOBILE CARE slechts € 55,- per jaar.

pechhulp in EU pechhulp in EU

Pechhulp Service in de hele EU.

Bij pech onderweg helpen we in heel Europa. Zeven dagen per week, 24 uur per dag. We komen naar je toe, slepen je weg als dat nodig is en zorgen ervoor dat jouw MINI weer zo snel mogelijk klaar is voor het vervolg van je reis. Bij pech in Nederland kun je zelf bepalen of je naar de dichtstbijzijnde dealer of naar je eigen dealer wordt gebracht.

Vervangend vervoer Vervangend vervoer

Vervangend vervoer.

Het liefst brengen we je zo snel mogelijk naar je eerstvolgende bestemming. Afhankelijk van de nog af te leggen afstand helpen we je met een vervangende MINI, een taxi, vlucht of trein.

Repatriëring en hotelkosten Repatriëring en hotelkosten

Repatiëring en hotelkosten.

Mocht de reparatie in het buitenland langer duren dan drie dagen, dan zorgen we ervoor dat jij en je MINI veilig terug naar huis worden gebracht. Tot die tijd verblijven jij en je passagiers maximaal 4 nachten in een 4 sterrenhotel.

CONDITION BASED SERVICE (CBS)– HET MINI CONCEPT. CONDITION BASED SERVICE (CBS)– HET MINI CONCEPT.
CONDITION BASED SERVICE (CBS)– HET MINI CONCEPT.

Vaste service intervallen zijn passé. De werkplaatsbezoeken van je MINI hangen er helemaal van af, hoe vaak, hoe sportief en hoeveel je rijdt. Om het voor jouw MINI geschikte tijdstip te bepalen, houdt hij zelf continu alle belangrijke componenten in de gaten. Met sensoren bepaalt hij bijvoorbeeld, hoe het met de remblokken of de remschijven is gesteld en hoe de vlag erbij hangt ten aanzien van vloeistoffen als motorolie en remvloeistof. Het effect: je MINI hoeft alleen naar de werkplaats als het echt nodig is. Dat bespaart onnodig heen en weer rijden, tijd en geld.

motorolie motorolie

MOTOROLIE

Het display in de toerenteller vertelt je precies, hoeveel tijd of kilometer je nog hebt tot je MINI nodig verse olie moet hebben. Van invloed is onder andere je rijstijl en hoeveel je rijdt. Over het algemeen moet de olie voor de eerste keer na 20.000 kilometer worden ververst. Daarna zelfs maar om de 30.000 kilometer. Het verversen van de olie is bij een MINI trouwens veel meer dan alleen dat. De afgewerkte olie wordt afgetapt en op milieuvriendelijke wijze verwerkt. Verse, hoogwaardige merkolie komt ervoor in de plaats. Ook wordt het oliefilter vervangen; verse olie en oude filters zijn immers geen goede combi. Verder wordt in het kader van deze beurt ook het microfilter van de airconditioning vernieuwd, zodat je weer lekker schone en zuivere lucht kunt inademen.

remvloeistof remvloeistof

REMVLOEISTOF.

Ook al zou je met je MINI het liefst helemaal niet meer stoppen, ongeveer om de twee jaar is een korte tussenstop toch echt even nodig. Dan moet namelijk de remvloeistof worden vervangen. De exacte datum is afhankelijk van de daadwerkelijke conditie van de remvloeistof en wordt je door je MINI automatisch verteld. Met een druk op de knop kun je het ook zelf even checken.

apk keuring apk keuring

APK KEURING

Je hoeft niet je kentekenbewijs te raadplegen, want op dit punt krijg je altijd een reminder van de RDW. Als je een spiksplinternieuwe MINI hebt is het om de 3 of 4 jaar zover: je MINI moet naar de APK keuring. Al naar gelang de soort brandstof moet je vervolgens vaker naar deze keuring. Gelukkig maar dat hij daar net zo weinig moeite mee heeft als met je favoriete bocht. De combinatie met een MINI inspectie maakt het allemaal veel efficienter. Dat komt omdat alle controlepunten van de APK ook op de checklist van de MINI Inspectie staan. Dat voorkomt dubbel werk, onnodige ritten en niet in de laatste plaats: het bespaart je de kosten van een aparte keuring.

een mini houdt zijn woord een mini houdt zijn woord

GARANTIE

EEN MINI HOUDT Z’N WOORD.

Elke MINI wordt conform de hoogste kwaliteitsnormen gebouwd – zodat jij z’n hele autoleven plezier aan ‘m beleeft. Als het kentekenbewijs van je MINI na 1 januari 2004 voor het eerst is tenaamgesteld, dan krijg je bovendien een extra garantie van 12 jaar tegen doorroesten en van 3 jaar op de lak. 

Voor de hele auto (m.u.v. slijtagedelen), originele MINI onderdelen en originele MINI accessoires geldt – zonder kilometerbeperking – een garantie van twee jaar. 

In detail:
12 jaar garantie tegen doorroesten (voor alle MINI’s vanaf 1-1-2004)
3 jaar op de lak
2 jaar op de gehele auto
2 jaar op originele MINI onderdelen
2 jaar op originele MINI accessoires

RENOVA FIRST CLASS GARANTIE: RENOVA FIRST CLASS GARANTIE:
RENOVA FIRST CLASS GARANTIE:

Met de Renova First Class Garantie kunt u de fabrieksgarantie van uw MINI uitbreiden. Zo heeft u ook na de eerste 36 maanden de zekerheid dat kosten voor eventuele reparaties gedekt zijn. De Renova First Class verlengde garantie sluit aan op de fabrieksgarantie. U kunt kiezen uit een garantietermijn van 12 of 36 maanden tot een maximale kilometerstand van 150.000 km. Mits uw MINI jonger dan 2 jaar is en minder dan 60.000 km gereden heeft.

Ons MINI verkoopteam en Service Adviseur vertellen u graag meer over First Class Garantie voor uw MINI!